KARI AHONEN ON POISSA

Api Ulander

Seurassamme vuosikymmeniä pelannut Kari Ahonen nukkui rauhallisesti pois jouluaattona -21 nopeasti edenneen sairauden väsyttämänä. Pitkäaikaiselle ja pidetylle pelikaverillemme olisi tullut toukokuussa 80-vuotta täyteen.

Kari oli tuttu monissa joukkueissa aina Lahtea myöten kovan kaukalopalloinnostuksensa vuoksi. Tuskin Suomessa on yhtään veteraanijoukkuetta (yli-60 vuotiaista ylöspäin), missä ei rehtiä Karia tunnettu.

Viime kesänäkin taittui yli 3000 kilometriä pyöräillen. Kunto oli aina Karilla kohdillaan näiden vuosikymmenten aikoina ja asenne oli aina 100%. Kari oli meille monille nuoremmille suunnan näyttäjä ja valoi näin aina hyvää uskoa harjoitteluun, peleihin ja yleensäkin elämään. 

Karilla jos kellään oli elämän asenne kohdillaan.

Perhe ja jälkikasvu olivat terveitä elämäntapoja vaalineelle Karille kaikki kaikessa.

Jäämme kaipaamaan sitkeää, peräänantamatonta ja reilua Karia.

Karia syvästi kaivaten ja muistoa kunnioittaen Teukka ja sadat pelikaverit

Next Post

SM-TURNAUS LAPPEENRANTA 09.-10.04.2022

BEWEN JOUKKUEET KOKOONPANOINEEN Maalivahdit: Esko Kivi, Veijo Hakkarainen, Juha Tiilikainen (tarvittaessa), Jari Hellberg, Kai Lager ja Tapio Kollin IK-70 10+1 MV Esko Kivi Seppo Markkanen, Hannu Vuorisaari, Teukka Ulander, Hannu Kantelinen, Jallu Salminen, Jukka Okkonen, Torsti Sulander, Hannu Koponen, Pekka Päivinen ja Timo Lagerström. Varalla Bo Sjöblom ja Make Seilola […]