BEWEN UUSI KIRPPIS HERTSIN PARKKIHALLISSA

Api Ulander

Joulukuussa ei kirppistä!

Bewen uusi kirppis HERTSIN parkkihallissa alk. su 1.11. klo 09.00-14.00. Myyjät sisään klo 08.00. Myyntipaikat näyttää järjestäjä, oma valintaisesta paikan valinnasta veloitetaan 10€ lisämaksu.

 

Myyntipaikka maksaa 30 €, sisältäen puolitoista ruutua, josta kokonainen ruutu autolle, pöytä auton takaosaan ja mahdollinen rekki puolikkaaseen ruutuun.(Myyntipaikka sisältää pöydän.)

 

Myyjille suositellaan maskin käyttöä. Myyjät opastetaan klo 08.00 alkaen myyntihalliin.

 

Pysäköinnissä 2 ensimmäistä tuntia ovat ilmaisia ja sen jälkeen veloitus 2 € / tunti. Pysäköinti maksetaaan ulos lähdettäessä automaattiin. Automaatti ottaa rekisterin ylös ja jos maksua ei suoriteta niin lasku tulee postissa laskutuslisineen.

 

Lähipalvelukeskus HERTSI sijaitsee Linnanrakentajantie 2 ja parkkihalliin ajo Insinöörinkadun puolelta.

 

Pakettiautoilijoille tiedoksi että hallin ovet ovat 2,10m korkeita

 

lisää www.bewesport.fi

 

Tervetuloa ostamaan tai myymään

Next Post

Tiedotus pelaajille

Helsingin sisäliikuntatiloissa edellytetään kasvomaskin käyttöä ja harrastus- ja ryhmätoiminnassa toteutetaan tiukempia terveysturvallisuustoimia  Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti tiistaina (27.10.) uusista harraste- ja vapaa-ajantoimintaan liittyvistä suosituksista ja toimenpiteistä. Uusista linjauksista on sovittu yhdessä Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja terveysviranomaisten (THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto) ja Olympiakomitean kanssa. Mikäli epidemian kiihtyminen jatkuu, tai nyt tehdyt ohjeistukset ja linjaukset […]

Subscribe US Now