Bewe-kirppis Tammisto tiedottaa!

Ari Rahikainen
BEWE-KIRPPIS TAMMISTO!
Ensi viikonloppuna la ja su 24.-25.11. kaksi paikkaa yhden hinnalla, niin kauan kuin paikkoja riittää. Eli voit ottaa kaverisikin mukaan.
Normaalisti la tai su paikka maksaa 30 € ja kaksi päivää 60 €.
Nyt on tehty kovat markkinointi ponnistelut, jotta kirppiksestä tulee suxee niin myyjille kuin ostajillekkin.
Mainostettu on Helsingin Sanomissa, Vantaan Sanomissa sekä heidän nettisivuilla, Helsingin Uutisissa sekä myös heidän nettisivuilla, facebookissa (suosittu), juttuja on ollut paikallislehdissä, Tienvarsimainontaa (12 mainosta)
HS:n minne mennä palstalla.
Sunnuntaina 4.11. kävi MTV-3 tekemässä juttua, kuvaamalla pari tuntia paikan päällä haastatellen asiakkaita.  Tämä Tammiston kirppis on Bewen 25. kautta-aikain.
Tästä linkistä löytyy MTV:n tekemä juttu, joka tuli ulos la 17.11. elävänä kuvana ja tekstinä
Varaa myyntipaikkasi ensi viikonlopuksi sähköpostilla info@bewesport.fi
Bewe vaalii perinteisen kirpputorin nimeen viikoloppuisin toimivana kirppiksenä osoitteesessa Tammiston kauppatie 11, vanhassa Hobby Hallin  myymälässä (paikka on saanut kiitosta valoisuudesta, hyvästä ilmastoinnista, valtavasta parkkipaikasta, kuljetuskärryistä, sähköovista, tilavista myyntipaikoista jne.)
Kaikki toivoo lisää asiakkaita, myyjät sekä järjestäjät lisää ostajia ja ostajat sekä järjestäjä lisää myyjiä .
Tässä uudessa täyden palvelun paikassa on 200 pöydällistä ja rekillistä myyntipaikkaa.
AUKI la-su 09.00-15.00. Tavarat voi tuoda aina pe iltaisin klo 18-20 sekä la ja su tuntia ennen torin avaamista.
Tavarat voivat olla yötä myöten myyntipaikoilla, kylläkin jokaisen omalla vastuulla. Securitas kylläkin hoitaa vartioinnin.
TERV. KIRPPUTORIKEISARI

 

Next Post

Bewe-kirppis-Tammisto 01-02.12.2018

Ostajien löytämä ja TVstä tutulla Tammiston kirppiksellä on ensi viikoloppuna 1.-2.12. supertarjous eli 2 pöytää / pvä maksaa 30e. Varaukset info@bewesport.fi tai tekstiviestillä 0400811261. terv. Kirpputorikeisari – www.bewesport.fi.
 Lauantaina myymässä oleville B&B Sport Cardilaisille on extrana sunnuntainen paikka ilmainen. la-su klo 11-14.00 on paikalla joulupukki ja samaan aikaan myös poniratsastusta BEWE-KIRPPIS TAMMISTO! Ensi viikonloppuna la […]

Subscribe US Now