SURU-UUTISIA

Bewe
Jääurheilun voimahahmo Matti Lehto on poissa. Matti hävisi taistelun ärhäkkää syöpää vastaan 12.8.17, muutaman päivän päästä olisi ollut 79-vuotispäivät. Myllypuron jäähallin johtajan Matti Lehdon 1981-2001 aikana kaukalopallo kasvoi kasvamistaan. Kaikki johtui Matin myötämielisestä suhtaustumisesta kaukalopalloon.
Kaukalopallo oli Matin aikana erittäin suosittua, periaatteessa kaikkina viikon päivien aamuina 06.00-09.00 sekä iltamyöhäisinä aina klo 01.00 asti kestäneinä tunteina pelattiin sarjapelejä ja treenattiin. Vielä arkipäivävuorotkin oli kaukalopallon hallinnassa. Viikonloppusin pelattiin monien kausien aikana kymmeniä turnauksia ja vieläpä yötäpäivää. Matti, jos kuka oli todellinen jääurheilumies. Kaukalopalloilijat jäävät kaipaamaan rehtiä "nallemaista" Mattia.
 
Bewen pitkäaikainen toimiston jokapaikan höylä Leila Partanen nukkui pois 20.08.17 syövän uuvuttamana. Stadilainen Leila ennätti nauttia vajaat puolitoista vuotta eläkepäiviään Pohjanmaan lakeuksilla.
Leila, jos kuka hoiti toimiston kiitettävällä ja asiantuntevalla tavalla. Me beweläiset jäämme kaipamaan toimiston hengetärtä.
Next Post

B&B Sport Card 2017-18

Lähde kannustamaan 40-vuotijuhlavuotta viettävää Beweä, niin n. 1000 euron edut. Botnialla alkaa 40. kausi Bandyliigassa Tässä B&B Sport-kortin edut,  jotka ovat voimassa 31.05.2018 ellei ole toisin ilmoitettu (B&B = Bewe & Botnia): Alla lista mitä kaikkea 50 € kannattamisella saa:   15.09.2017 MENNESSÄ LIITTYNEILLE KAUDELLA 2017-18 VOIMASSA OLEVAN VAKUUTUKSELLISEN POHJOLAN PELAAJALISENSSIN […]

Subscribe US Now