Bewe TuusKi jäi telineisiin Tampereella

0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Bewe TuusKi kärsi Tampereella toisen peräkkäisen tappion jääkiekon Suomi-sarjassa, kun paikallinen KOOVEE nujersi tuusulalaiset puhtaasti 4–0.

KOOVEEn vahva startti tuotti vajaassa seitsemässä minuutissa taululle 2–0-numerot. Bewe TuusKilla on viime peleissään ollut tapana antaa vastustajalle ensimmäisessä erässä pari maalia eteen ja alkaa vasta sitten tosissaan taistella pisteistä. Tällä kertaa ”taktiikka” ei toiminut.

– Ei meiltä nyt löytynyt minkäänlaista vaihdetta, kommentoi Bewe TuusKin pettynyt vastuuvalmentaja Jarmo Räihä.

– Teimme alakerrassa typeriä ratkaisuja, keskialueella hirveitä virheitä, ja taklauspelimme oli ihan hukassa, hän luetteli tappion perimmäisiä syitä.

KOOVEE teki toiseen erään yhden lisämaalin ja piti yhä oman pömpelinsä putipuhtaana. Niinpä Bewe TuusKi joutui lähtemään viimeiselle 20-minuuttiselle kolmen maalin takaa-ajoasemassa. Päätöserässä kotijoukkue kaunisteli vielä voittolukemiaan yhden osuman verran.

Maalivahtien torjuntatilasto viittaa loppunumeroita tasaisempaan otteluun: Bewe TuusKin Joonas Inkilälle laskettiin tasan 30 torjuntaa, nollapelin pelanneelle KOOVEEN Juha Taposelle yksi enemmän.

– Taponen oli ilmiömäinen. Oli meillä paikat muutamaan maaliin, mutta maalintekijöitä meiltä ei tänään löytynyt, Räihä harmitteli.

Voittajajoukkueen pelaajista kahden tehopisteen miehiä olivat Tomi Iso-Mustajärvi (1+1) ja Sasu Peltomaa (0+2).

Bewe TuusKi ja KOOVEE ovat nyt kohdanneet kolmesti. Voitot ovat tamperelaisille 2–1. Joukkueiden neljäs ja viimeinen keskinäinen runkosarjaottelu pelataan Tampereella 1. helmikuuta.

KOOVEE on sarjataulukossa tukevasti kolmantena. Bewe TuusKi on kaksi pykälää alempana ja kohtaa tulevana sunnuntaina kello 17 alkavassa ottelussa kotonaan Hyrylän kakkoshallissa Imatran Ketterän, jonka sijoitus on tällä hetkellä yhdeksäs.