Etu-Töölön lukio koulukaukiksen mestariksi!

0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Etu-Töölön lukio marssi lopulta mestaruuteen näytöstyyliin. Hopeasta käytiin tiukempi taistelu Maunulan ja Brädnön kesken.

Keskiviikkona Myllypuron jäähallissa ratkottiin lukioiden koulukaukiksen mestaruus kolmen joukkueen finaalisarjassa. Parhaimmaksi osoittautui lopulta melko selvällä erolla muihin Etu-Töölön lukio, joka voitti finaalipäivänä kaikki kolme otteluaan näytöstyyliin. Ensin kaatui Brändö 7-2 ja heti perään Maunulan Lukio II numeroin 6-2. Brändön onnistui sinnitellä töölöläisten kyydissä hetken aikaa ottelun alussa ja Maunula sai pidettyä toisen erän tasaisena, mutta missään vaiheessa mestarista ei ollut epäselvyyttä.

Hopeasta ja Pronssista käytiin Maunulan ja Brandön kanssa sitten huomattavasti tiukempi kamppailu. Maunulan onnistui päästä jo 0-3 johtoon ensimmäisessä erässä, mutta Brandö tuli vielä tasoihin ja vielä minuutti ennen loppua ottelu oli tasalukemissa 6-6. Ottelun viimeisellä minuutilla Maunulan onnistui kuitenkin tehdä voittomaali ja näin kakkossija Maunulaan.

Tämän vuoden koulukaukikseen osallistui yhteensä 16 joukkuetta.