Bewe TuusKin kone yski taas kotona

Viimeinen sinetti varsinaiseen Suomi-sarjaan pääsemiseksi jäi Bewe TuusKilta yhä lyömättä, kun joukkue pelasi alkusarjan viimeisen kotiottelunsa. Forssan Palloseura haki Hyrylästä pisteet numeroin 1–2. FPS oli maalin verran parempi myös kahden viikon takaisella vierailullaan Bewe TuusKin kothallissa.

Teoriassa sekä FPS että HC Satakunta voivat vielä nousta Bewe TuusKin kanssa tasapisteisiin ja suistaa sen maalierolla neljännelle tilalle ja ristiinkarsintavaiheeseen. Varsinkin FPS:lle tuo mahdollisuus on kuitenkin pelkästään teoreettinen, sillä Bewe TuusKin maaliero on +27 ja FPS:n +12, kun molemmilla on yksi peli pelaamatta. Käytännössä niukka tappiokin alkusarjan viimeisessä kotiottelussa riitti siis Bewe TuusKille varmistamaan paikan joulukuussa käynnistyvässä 12 joukkueen valtakunnallisessa Suomi-sarjassa.

 

Kuusi pistettä Bewe TuusKin perässä olevalla HC Satakunnalla on vielä kaksi ottelua jäljellä, ja sen maaliero on +24. Bewe TuusKi pelaa alkusarjan viimeisen ottelunsa sunnuntaina 25. marraskuuta Imatralla sarjajumbo Ketterän vieraana ja ottanee sieltä vähintään sen tarvittavan pisteen, ettei muiden pelejä tarvitse tuijotella. Sitä paitsi Bewe TuusKilla on vielä mahdollisuudet lohkovoittoonkin. Tasapisteissä Bewe TuusKin kanssa tällä hetkellä kärjessä olevalla Kotkan Titaaneilla on vielä kaksi ottelua pelaamatta ja maaliero +30.

 

Alkulohko 3:n viimeisessä kotipelissään Bewe Tuuski piti vastustajansa nollilla ottelun puoliväliin asti, mutta sai oman kuparisensa rikki vasta ajassa 55.06. Kotijoukkueen lohdutusosumasta vastasi Reko Riihinen. Syöttöpisteen siitä kirjautti Jarno Nikander. FPS teki molemmat voittoon riittäneet osumansa toisessa erässä.

Bewe TuusKin maalivahdille Joonas Inkilälle laskettiin 38 torjuntaa, FPS:n Petrus Lintoselle 30.   

 

Bewen parhaana palkittiin Joonas Inkilä Veijo Votlkinin 50 euron lahjakortilla ja Kotka pystillä.

 

http://jonnevaahtera.kuvat.fi/kuvat/Urheilu/J%C3%A4%C3%A4kiekko/2012-2013/Bewe+Tuuski+vs.+Fops/