Kiekkohait pelkkä suupala Bewe TuusKille

0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Salossa pelattiin varsin omituinen jääkiekko-ottelu, kun Kiekkohait isännöi Bewe TuusKia Suomi-sarjan alkulohko-ottelussa. Bewe TuusKi latoi heti ensimmäisessä erässä seitsemän maalia, toinen erä pelattiin nolla-nolla, ja kolmannessa isännät kavensivat kahdella. Näin Bewe TuusKi otti numeroin 2–7 neljännen peräkkäisen voittonsa. Kun Kotkan Titaanit samanaikaisesti hävisi kotonaan eurajokelaiselle HC Satakunnalle, nousi Bewe TuusKi yksin lohkokärkeen kolmen pisteen erolla kotkalaisiin.

Eero Lehvonen avasi Salossa Bewe TuusKin maalitilin ajassa 3.16. Vajaat kaksi minuuttia myöhemmin tilanne oli jo 0–3, kun ensin Jonne Juntheikki ja sitten Juho Perttiläkin onnistuivat. Kiekkohait otti siinä vaiheessa aikalisän, mutta sekään ei tuonut ryhtiä ryhmään, sillä puolisen minuuttia myöhemmin Lauri Lehvonen iski vuorostaan laatan Toni Pohjosen vartioimaan pussiin. Pohjonen oli siinä vaiheessa kypsä vaihtoon: seitsemän laukausta, joista neljä upposi. Hänen tilalleen tulleen Mika Mannermaan nolla säilyi lähes kymmenen minuuttia, kunnes Joonas Saari teki alivoimalla lukemiksi 0–5. Eero Lehvonen teki vielä toisen henkilökohtaisen maalinsa ja kapteeni Antti Suominen vieraiden viimeisen, ennen kuin mentiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisen erän ainoa tilastomerkintä oli Kiekkohaiden Roope Äikkään kampituskakkonen. Päätöserässä Bewe TuusKin maalivahti Jaakko Suomalainen joutui antautumaan kahdesti. Torjuntoja hänelle kertyi vain 18, Kiekkohaiden maalivahtikaksikolle yhteensä 43.

Tehopisteille pääsi Bewe TuusKista kaikkiaan 13 pelaajaa. Kahden pisteen miehiä olivat Eero Lehvosen (2+0) lisäksi Joonas Saari (1+1), Juho Perttilä (1+1) ja Santeri Kuvaja (0+2).

Pyhäinpäivälauantaina 3. marraskuuta Bewe TuusKi kohtaa vieraissa HC Satakunnan. Sen jälkeen Bewe TuusKilla on kolme peräkkäistä kotipeliä. Niistä ensimmäisessä, sunnuntaina 4. marraskuuta kello 17 alkavassa ottelussa on vieraana Kiekkohait kera mm. Toni Mäkiahon, joka jäi Salossa Bewe TuusKia vastaan tehopisteittä.