Koulumestaruudet kaukalopallossa Ouluun ja Helsinkiin

Bewe

Sample Image

 

Lukio pojat
 
Mukana oli 12 joukkuetta ja alkusarjojen kakkoset ja kolmoset pelasivat ensin ristiin kohdaten sitten lohkovoittajat. Jokainen lohkovoittaja Kimpinen, Pohjois-Haaga, Mäkelänrinne ja Salpausselkä selvittivät puhtaasti puolivälierävastustajansa. Välierissä Pohjois-Haaga voitti 2-0 Kimpisen toisessa parissa Mäkelänrinne kärsi kirvelevän tappion voittomaalikilpailussa.  Kimpinen jatkoi vielä hyviä otteitaan pronssipelissä voittaen 6-4 Mäkelänrinteen.
Finaalissa Pohjois-Haaga selätti Salpausselän maalein 3-1.

1. Pohjois-Haaga
2. Salpauselkä, Lahti
3. Kimpinen, Lappeenranta
Pistepörssin 1. Lasse Valli, Pohjois-Haaga 9 pistettä (2+7)
 
Yläaste pojat
 
Mukana 16 joukkuetta ja neljästä alkulohkosta jokaisen lohkon 2 parasta puolivälieriin. Heti ensimmäisessä puolivälieräottelussa tarvittiin voittomaalikilpailu voittajan selville saamiseksi. Tässä yhdestä turnauksen parhaimmasta otteluista Karjasilta veti pitemmän korren ennen Salpausselkää. Porolahden tynkäjengi peittosi kaikkien ihmetykseksi Espoonlahden niukasti maalein 2-1. Porolahden joukkueesta oli lähtenyt puolet Helsingin alueella pidettäville b-nuorten try-outeille. Pohjois-Haagakin väänsi vielä pelaajian menettäneenäkin Armilasta selvän 9-1 voiton. Rauman lyseo yllätti ja voitti kovalla joukkueella turnauksessa ollen Järvenpään voittomaalikilpailun jälkeen maalein 2-1.
Välierissä Karjasilta peittosi rättiväsyneen Porolahden 7-1.  Toisessa parissa Pohjois-Haaga taiteili kuin taitelikin pienellä ryhmällään 2-1 voiton raumalaisista. Voitto varmistui vasta voittomaalikilpailussa.  Pronssipelissä Porolahdesta tuli raumalaisten käsittelyssä poronkäristystä selvin 1-7 numeroin. Näin kautta-aikain ensimmäinen koululaismitali Raumalle. Kaukalopalloliigassa raumalaiset ovat yrittäneet mitalia 19 kertaa, siinä onnistumatta. Finaalissa Karjasilta näytti kaapin paikan haagalaisille maalein 9-2.

1. Karjasilta, Oulu
2. Pohjois-Haaga
3. Rauman lyseo
Pistepörssin ykkönen Niko Kivelä, Pohjois-Haaga 9 pistettä (8+1)
 
Lukio tytöt
 
Mukana 4 koulua. Paremman maalieronsa turvin Pohjois-Haagalle ykköspysti. Mäntsälä ja Pohjois-Haaga pelasivat keskenään tasapelin.

1. Pohjois-Haaga
2. Mäntsälä
3. Mäkelänrinne
Pistepörssin ykkönen Emma Nuutinen, Pohjois-Haaga 10 pistettä (7+3)
 
Sarjataulukot, pelatut ottelut ja pistepörssit www.bewesport.fi ja koulukaukis

Next Post

BEWE HOCKEYN HARJOITUKSET ALKAVAT MA 25.4. PIRKKOLASSA.

KOKOONTUMINEN KLO 17.00 JÄÄHALLIN KAHVIOON. LENKKEILYVARUSTUSMAHDOLLISET YHTEYDENOTOT VEPU SURENKIN 0400 489 367

Subscribe US Now