SAMI LUOTO PYSSYTTI BEWEN JATKOON

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Sami Luodon ajassa 58.33 täräyttämä  ylivoimaosuma ratkaisi Bewe Sportille liigan välieräpaikan. Bewe voitti RB-Oulun joukkueiden neljännessä puolivälieräkohtaamisessa numeroin 8–7 ja eteni neljän parhaan joukkoon otteluin 3–1.

luoti

Sami Luoto hiljensi Raksilan ratkaisuosumallaan.

Bewe johti toisessa erässä  kahteen otteeseen peliä kolmella maalilla, mutta hukkasi kolmannessa erässä etumatkansa. RB-Oulun Janne Heikkinen vei vieläpä  kotijoukkueen 7–6-johtoon. Bewen onneksi Mika Kivekäs tasoitti Harri Hautajoen syötöstä ajassa 56.44 ja Luoto niittasi sitten ratkaisun. RB-Oulu sai vielä pallon verkkoon summerin soidessa, mutta liian myöhään. Sitä isäntien oli tietysti vaikea sulattaa, ja seurauksena oli pelin päätteeksi käytösrangaistusten suma.

Bewen tehopelaaja oli Harri Hautajoki (2+2). Bewen muut pistemiehet: Paavo Torkkola 1+1, Niko Hermunen 0+2, Jaakko Niemensivu 1+0, Tommi Heinonen 1+0, Sami Lindholm 1+0, Mika Kivekäs 1+0, Sami Luoto 1+0, Janne Kuusla 0+1, Juhani Holm 0+1 ja Miikka Kiiski 0+1.

Bewen välierävastustaja on runkosarjassa toiseksi sijoittunut ja molemmissa runkosarjakohtaamisissa Bewen kaatanut RB-93. Joukkueet kohtaavat ensi lauantaina Lappeenrannassa ja sunnuntaina kello 15.15 alkaen Helsingissä. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.