BEWE JYRÄSI RB-OULUN

0 0
Read Time:5 Minute, 40 Second

10-4 (1-0,7-2,2-2)

Kotkan Pesän yleisö heräsi heti ottelun alussa Panu Siivikon lirutettua pallon Jouni Hemmilän taakse kellon liikkuessa vain 9 sekuntia. Maali kuuluu varmasti viiden nopeimman tehdyn joukkoon. Ennätys 0.04 on Bewen Marko Lampisen hallussa kaudelta 1994-95 Bewen pelatessa Raumalla UKP:tä vastaan, syötön muuten silloin tuohon maaliin antoi Sami Häppölä. Maali jäikin ensimmäisen erän ainokaiseksi. Bewe ja RB-Oulu esittävät parasta peliä mitä tällä kaudella on Kotkan Pesässä nähty. Erityisesti molempien joukkueiden maalivahdit Oulun Jouni Hemmilä ja Bewen Mika Hämäläinen venyivät huipputorjuntoihin.

Toista erää ennätti kulua 3 min 39 sekuntia kun kaksi kertaa perätysten huipputorjuntaan venynyt Mika Hämäläinen joutui jättämään kaukalon reittään pidellen. Bewe oli ennen Hämäläisen loukkaantumista siirtynyt 3-0 johtoon Olli Pelkosen ja Panu Siivikon maaleilla. Maalin vaihdettu Henri Vesikko venyi heti pömpeliin päästyään hyviin torjuntoihin ja hyökkääjät jatkoivat ilotulistusta kohti Jouni Hemmilän maalia tehden Hemmilästä reikäjuustoa. Hemmilä sai tarpeekseen ajassa 25.57 ja taululla komeili kotijoukkueelle 6-0. Maalivahdin vaihdon yhteydessä RB-Oulu otti aikalisän, joka tuottikin tulosta Oulun kaventaessa Mikko Helistenin upealla vedolla kellon näyttäessä aikaa 26.34. Kylmiltään kaukaloon hypännyt Kylmänen tukki kuitenkin Oulun maalin ja joukkue sai siitä lisää virtaa kaventaen ajassa 34.05 tilanteeksi 2-6 Juho Kankkusen maalilla. Bewe kuittasi muutaman minuutin kuluttua oululaisten kirihaaveet Nikolai Simosen maalilla 7-2 ja erän loppupuolella Olli Pelkonen teki ylivoimaalin, joka oli Ollin 200. osuma.

Kolmas erä ei enää tarjonnut sen suurempaa dramatiikkaa. Kynämies niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin oleva Valtteri Matturi joutui jättämään kaukalon loukkaannuttua lonkan seutuville.

Bewe tarjosi Oululle ottelun aikana neljä kertaa ylivoimapeliä, joista Oulu hyödynsi vain yhden ja senkin kolmannessa erässä ottelun jo käytännössä ohi. Liekö Bewen parantunut alivoima pelaaminen syynä Oululaisten tehottomuuteen vai Oulun tehoton ylivoimapeli. Erä päättyi tasan 2-2.

Henri Vesikko 0+1+0

Maalivahtien torjunnat: Mika Hämäläinen 14, Henri Vesikko 21  ja Jouni Hemmilä 17 ja Arto Kylmänen 20

Poissa kokoonpanosta: Lauri Penttinen, Aku Lasaroff ja Juhani Holm

Erotuomarit: Panu Saarela ja Jari Hirvonen Oulu Erotuomarikerhosta.

Erikoisuudet: La 23.02.91 Vammalassa pelattiin Kaukalopallon SM-sarjan putoamisesta uusintaottelu vaasalaisen Kantarelliksen ja Bewen välillä. Ottelu päättyi 7-5 vaasalaisten eduksi. Bewe tippui sarjaporrasta alaspäin ja yksi koko sarjan ennakkosuosikkijoukkueista hajosi. One1 More Sport muisti Simo Saarisen johdolla ottelun päätyttyä upeasti syntymäpäiviään viettänyttä kaukalopallogendaa Teukka Ulanderia. One1 More Sportin laukaisukilpailussa oli runsaasti osanottajia niin senioreissa kuin junioreissakin.

Olli Pelkonen tälläsi 200. liigamaalin. Sami Häppölällä on vielä 52 pistettä kirittävää maratonin ykköspaikalle.

Yleisöä 290

Palkitut: RB-Oulun Valtteri Matturi ja Bewen Most Elmo Player Panu Siivikko  ja Bewen ensimmäisen maalintekijä Panu Siivikko palkittiin One1More Sportin lahjakortilla.

Palkintoraadissa: Toimitusjohtaja Veijo Votkin

Bewen seuraava kotiottelu su 24.02. klo 14.45 ja vieraina Kotkan Pesässä 2. välieräottelussa RB-Oulu. Ottelu on myös Veikkauksen tulosvetokohteena.

Tervetuloa!

Bewe – RB-Oulu       10-4 (1-0,7-2,2-2)

Katso ottelun maalivideot klikkaamalla linkkejä.

BEWE TOISTAMISEEN PAREMPI

10-8 (3-3,5-1,2-4) Kotkan Pesän kaukaloon luisteli tämän hetken kaksi liigan kovinta joukkuetta, sääli vain että toisen on väistyttävä. Heti alkuun RB-Oulu rokotti tuplasti sen mitä Bewe teki lauantaina eli Oulu lirutti puolessatoista minuutissa kaksi maalia Valtteri Matturin ja Juha Heikkisen toimesta lauantai-iltana varmoja otteita maalissa esittäneen Henri Vesikon taakse. Musta […]