Sami Häppölän 1100. piste

0 0
Read Time:41 Second

Bewen 34-vuotias Sami Häppölä rikkoi lauantaina Varkaudessa käydyssä EPan ja Bewen välisessä kauden avausottelussa toisena pelaajana kautta aikain 1100 pistettä. Häppölällä on menossa 14. kausi ja maaleja on syntynyt 442 ja syöttöjä 658. Maratontaulukon ykkösnimellä pari kautta sitten lopettaneella, 15 kautta pelanneella oulaisella Hannu Suorsalla on koossa huikeat 1268 pistettä (432+836). Häppölä on luvannut pelata niin kauan kunnes siirtyy maratontaulukon piikkipaikalle.

Häppölän juhlaottelu meni Bewen osalta mollivoittoisesti, EPan rökittäessä viime kevään pronssijoukkueen maanrakoon maalein 13-6.

RB-93 - Bewe 11-12(2-3,8-6,1-3)

Lappeenrannassa nähtiin, miten helposti kaukalopallo-ottelun voimasuhteet saattavat kääntyä. Vierailija Bewe kuritti RB-93:ää heti ottelun alussa ja karkasi reilussa 12 minuutissa 3-0-johtoon. Sami Turunen (2+2) toi kuitenkin tasavajaalla ja ylivoimalla ampumilla osumillaan kotijoukkueen maalin päähän jo avauserän aikana, ja heti toisen jakson alkajaisiksi Perttu Vuojolainen (1+2) nosti RB-93:n tasoihin. Bewen seuraava […]